OM OSS

HUNT OF SWEDEN

Hunt of Sweden står för och arbetar efter ledorden kunskap, kvalitet och trendVi ska sprida glädje genom service, vänlighet och kunnande.

Sedan starten 2018 har Hunt of Sweden 85 av landets ledande jaktbutiker som kunder och mer än 150 kunder inom yrkesradio. Vi önskar växa med våra kunder och bli mer än leverantör – vi vill bli samarbetspartner

HUNT OF SWEDENS HISTORIA

Två norrlänningar med ett förflutet inom svenskt mode och retail. En bransch vi älskar och som alltid kommer att ligga varmt om hjärtat, i den branschen fann vi passionen för trender, mode och styrkan i att få glädja kunderna. Att se kunderna lyckliga över att de funnit just det plagg de önskat hos återförsäljaren är ren glädje. 

Vi har haft förmånen att i mer än 30 år serva och glädja andra, något vi ska fortsätta med.

2018 började en ny resa för oss där vi fick möjlighet att förena både vårt stora intresse för jakt, men också att fortsätta arbeta för att glädja kunden. En kombination som inte går att beskriva med ord. Vi förenade vårt stora intresse för jakt & Natur, med våra erfarenheter från modevärlden, trender och kunskapen om kläder och dess tekniska krav. 

Så startades Hunt of Sweden.

 

AFFÄRSIDÉ, BAKGRUND OCH FILOSOFI

Hunt of Sweden är ett agent- och distributionsföretag inom jakt och fritid. Vi säljer välkända varumärken från branschen till ledande jakt- och fritidsbutiker i Sverige.

Hunt of Swedens ägare har många års erfarenhet av detaljhandel, försäljning och produktion. För oss är uppdraget viktigast och vi gör ingen skillnad mellan våra huvudmän och varumärken 

Gemensamt för alla uppdrag är att vi är selektiva i våra val, vi är lyhörda och ödmjuka för uppgiften och istället för att bygga en stor organisation föredrar vi att vara omgivna av ett starkt globalt nätverk av samlad expertis och professionella samarbetspartners. Ett nätverk byggt under mer än 30 år inom grossist- och detaljhandeln.

 Nätverk är nyckeln och absolut nödvändig för att lyckas med våra åtaganden och bygga samarbetena till en kraftfull aktör inom området. Vi tror på den enkla praxis som hårt arbete, att ha kul under tiden, ett öppet och ärligt samarbete både internt, med våra partners och kunder är vägen framåt.

Vi vill naturligtvis skapa bra affärer och lönsamhet för alla inblandade parter och vi kompromissar aldrig med våra villkor för att nå det.

 

”Målet är bara hälften av resan – resan för att nå den är den andra”

 

Denna webbplats innehåller kakor. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av kakor.